XEV YOYO MY23 arriveert in Italië
Languages and countries

XEV YOYO MY23 arriveert in Italië

news
 XEV
XEV YOYO MY23 arriveert in Italië

XEV YOYO MY23 arriveert in Italië

Milaan, 14 juni 2023 – Na de voorbereidingen voor de Internationale Autosalon van Parijs afgelopen oktober 2022 arriveert de XEV YOYO MY23 in Italië, wat een nieuwe mijlpaal markeert in de visie van het in Turijn gevestigde bedrijf dat de rol heeft verdiend van pionier op het gebied van slimme, innovatieve en milieuvriendelijke mobiliteit.YOYO MY23 is uitgerust met opties die zijn ontworpen om te voldoen aan de steeds complexere behoeften van het individu, het hart van het stedelijke mobiliteitssysteem ontworpen door XEV.

YOYO MY23

YOYO MY23

De volledig elektrische stadsauto, die met functionaliteit, technologie en een onmiskenbaar design inspeelt op de behoefte aan stedelijke mobiliteit, verbetert op elk aspect: van prestaties, tot rijcomfort.

“YOYO MY23 vertrekt vanuit het concept van een vierwieler die de rijbeleving van een auto biedt. De ophanging, carrosserie, kwaliteit van de interieurmaterialen, infotainment en aandrijflijn zijn volledig vernieuwd, terwijl de krachtigere accu zorgt voor een vergroting van de actieradius met ruim 30%.” Verklaart Andrea Campello, CEO van XEV Trade, verantwoordelijk voor de marketing van XEV op de EMEA-markt. “Je kunt YOYO zien als een soort mobiliteitshulpmiddel, dat in staat is om de stedelijke reizen waarvoor het is ontworpen aangenamer en praktischer te maken, maar tegelijkertijd veelzijdig is voor zelfs buitenstedelijk gebruik, maar ook transversaal voor bedrijven en particulieren en voor het hele gezin, rijbaar vanaf 16 jaar”.

Mensen centraal stellen in de rijervaring door hen de mogelijkheid te geven om te kiezen: dit was het fundamentele element bij de creatie van het YOYO-concept dat, met modeljaar 2023, in staat is te reageren op de meest uiteenlopende behoeften.

YOYO Easy

YOYO Easy

Uitgerust met een 7” scherm met een praktische en nieuwe interface en nieuwe aansluiting voor de smartphone, is het zowel qua formaat als qua prijs een wendbare en compacte stadsauto. Verkrijgbaar in de kleuren Pure White en Space Black, is het een slimme auto die elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk maakt en die in staat is de aandacht van de fleet te trekken door zich te onderscheiden met zijn duurzame aanpak, comfort en de toegevoegde waarde van het ontwerp van de auto die geschikt is voor maatwerk door bedrijven.

Geen voertuig maar een geïntegreerd mobiliteitssysteem

Geen voertuig maar een geïntegreerd mobiliteitssysteem

XEV werd gecreëerd met het doel om, door middel van innovatie, geavanceerde technologie en design, een prettige, slimme en ethische manier van reizen in de stad te ontwikkelen, waardoor een ecosysteem van geïntegreerde mobiliteit ontstaat, toegankelijk tegen een betaalbare prijs. De belangrijkste innovatie van YOYO: het batterijwisselsysteem dat, in combinatie met traditioneel opladen via het thuisnetwerk en of laadpaal, het de cross-mobiliteitsoplossing van XEV maakt. YOYO is geschikt voor particulieren, bedrijven en in het bijzonder voor autodelen en doorbreekt de twee fundamentele tegenstanders van de elektriciteitsmarkt: prijs en autonomie.

XEV, waardoor stedelijke mobiliteit voor iedereen een plezier wordt.