XEV YOYO op de 100e editie van het Autosalon van Brussel
Languages and countries

XEV YOYO op de 100e editie van het Autosalon van Brussel

news
 XEV
Padua, 10 januari 2023 – Na bijna twee jaar afwezigheid is er van zaterdag 14 tot en met zondag 22 januari een niet te missen editie van het Autosalon van Brussel, waar de 100ste verjaardag wordt gevierd en waar de prestigieuze prijs Auto van het Jaar wordt uitgereikt en die sinds 1964 de best verkochte auto's op de Europese markt eert.

In lijn met het doel van de tentoonstelling, die sinds de eerste editie het verhaal vertelt van de productinnovaties van de automerken, is XEV op het Salon aanwezig met zijn eigen YOYO Model Year 23, die afgelopen oktober debuteerde op de Mondial de l'Auto in Parijs.

Van 14 tot 22 januari zal de iconische XEV-stadsauto, in de nieuwe kleur Crushed Mint, opnieuw worden bezichtigd, dit keer in de Concept Hall in hal 9 van het Brusselse Expositiecentrum.

Volledig elektrisch, met zijn onmiskenbare design legt YOYO de basis voor een nieuw mobiliteitssysteem dat voor iedereen toegankelijk wil zijn. Het modeljaar 2023 getuigt van de visie van XEV om stedelijke mobiliteit voor iedereen een plezier te maken, door middel van stijl en technologische innovatie, voor een beter gedeelde toekomst.