Een betere toekomst
Languages and countries

Een betere toekomst

XEV presenteert zijn totale mobiliteitsoplossingen en -technologieën op de IAA München Motor Show, hal A2. Stand A2.0, 7-12 september 2021.

news
 XEV

Een betere toekomst

Bij XEV geloven we dat onze volgende generatie steden groene steden moeten zijn. Plekken waar we een opwindende en dynamische levensstijl kunnen leiden zonder dat dit ten koste gaat van onze omgeving.

Omdat stedelijke en persoonlijke mobiliteit echter zo’n cruciaal onderdeel van het dagelijks leven zijn, zijn veel van onze steden overbelast en vervuild, met als gevolg dat onze levenskwaliteit negatief wordt beïnvloed.

Op de IAA Mobility Motor Show van dit jaar presenteert XEV zijn innovatieve oplossingen voor de toekomst van verantwoorde stedelijke mobiliteit.


YOYO, XEV’s eerste volledig elektrische stadsauto

De YOYO, gelanceerd in mei 2021, blijft de kern van onze visie. Dankzij de geavanceerde technische inhoud en het compacte, stijlvolle ontwerp is hij perfect voor de dagelijkse transportbehoeften in steden en stedelijke gebieden. Met prijzen vanaf € 13.900 (vóór groene incentives) is de YOYO echt voor iedereen gemaakt.


Slimme bediening

Verbonden zijn is een integraal onderdeel van het dagelijks leven en daarom is elke YOYO klaar om te worden gekoppeld aan onze speciaal ontwikkelde app. Dit biedt veel gemakkelijke toegang tot de functies voor voertuigbediening op afstand en biedt u een slimmere manier om uw oplaadbehoeften bij te houden en te plannen.


XEV Batterij Xchange, eerste in Europa

Het feit dat het opladen van een accu niet zo snel en gemakkelijk gaat als tanken, zorgt ervoor dat veel mensen huiverig zijn om over te stappen op een elektrische auto. Om dit aan te pakken zal XEV samen met onze strategische partner ENI het innovatieve XEV Battery Xchange-systeem debuteren op de IAA 2021 in München. Dit systeem is het eerste in zijn soort in Europa en zorgt ervoor dat de batterijen in slechts enkele minuten kunnen worden verwisseld. Samen zullen XEV en ENI Battery Xchange-kasten inzetten bij tal van ENI-tankstations om YOYO-bezitters een eenvoudige en handige ervaring te bieden en om de barrières voor het bezit van elektrische auto's te helpen slechten.


Maatwerk voor 3D-printen

Ons doel is altijd geweest om een meer persoonlijke productervaring te bieden. Dankzij onze toewijding aan creativiteit en innovatie is deze ambitie nu werkelijkheid. Op de IAA 2021 zullen we onze 3D-printtechnologie voor het eerst in productievorm tonen. Vanaf nu is de toekomst van persoonlijk vervoer spannender en unieker dan ooit tevoren, en we kijken ernaar uit om onze klanten te helpen hun perfecte, op maat gemaakte YOYO te creëren.

De volgende generatie stedelijke mobiliteit is hier. Maak uw toekomst werkelijkheid met XEV.